Menu Close

DOSUNO oferă două rame de vedere într-unul pentru a vă depăși provocările zilnice. Versatile, indestructibile și flexibile, acestea sunt cadrul perfect pentru individul cu ritm rapid.

Toate ramele din întreaga colecție includ bandă de susținere pentru o potrivire mai bună.

Ramele DOSUNO sunt realizate cu SILIFLEX, un material exclusiv care asigură rezistență maximă la fabricarea ramelor. Capacitatea de a disipa căldura, face din SILIFLEX, un material extrem de rezistent la testele de rezistență, recuperându-și forma inițială la stres și solicitare chiar și la temperaturi scăzute.

SILIFLEX, este un material cu densitate foarte mică și foarte ușor, care oferă cadrelor DOSUNO o flexibilitate excepțională. De asemenea, este si un material organic, 100% recuperabil pe bază de rășini vegetale compuse. Angajamentul nostru față de mediu se referă și la fabricarea ambalajelor folosind materiale reciclabile și în acest scop. SILIFLEX, face din DOSUNO o colecție imbatabilă!

În ceea ce privește designul, colecția DOSUNO este orientată pe cei care caută ceva mai mult design și un timbru suplimentar pentru a-și satisface nevoile. Acesti ochelari au un design la modă ,asigurand stabilitate și durabilitate maximă.

John Lennon, numele nu are nevoie de introducere, dar linia de ochelari denumită după acest mare compozitor, muzician, cântăreț, textier, activist și artist complex englez inspirat s-ar putea să vă ia prin surprindere.

Când te gândești la numele de John Lennon, probabil îți vin în minte ochelarii rotunzi. Nu numai că stilul său iconic este prezentat în această colecție de ochelari de vedere John Lennon, dar și alte forme și modele oferă o gamă largă de opțiuni chiar și pentru cel mai exigent individ.

Avand stilul lui inconfundabil si colectia John Lennon a reușit să-și transforme ramele simplu într-un design iconic, făcându-i ochelarii rotunzi „THE” John Lennon . Departe de a se restrânge la forme circulare, colecția explorează alte forme, cum ar fi pantos și ovale, fără a pierde vreodată esența stilului „John Lennon”. Un stil care se potrivește perfect trendului pentru tot ceea ce este retro si la modă.

Atât bărbații, cât și femeile au o mare varietate de stiluri din care pot alege în această colecție de ochelari John Lennon și, folosind materiale metalice și plastice de înaltă calitate, vă puteți simți siguri că achiziționați o rama de ochelari care vă va rezista ani de zile. Crezi că această linie ar putea fi prea eclectică pentru gusturile tale? Gândiți-vă din nou, deoarece puteți găsi ochelari de vedere simpli și clasici John Lennon alături de piese mai îndrăznețe.

Nu poți să te certi cu legenda care este John Lennon și, dacă vrei ca ochelarii tăi să spună ceva despre cine ești, de ce să nu alegi John Lennon Eyewear, un stil modelat după această celebritate.

Creat în 2012 de compania Look Vision, marca Le Ducat este inspirată direct dintr-o monedă toscană veche. Între tradiție și rafinament, Le Ducat oferă câteva rame de ochelari excepționale. Aceste rame sunt destinate persoanelor sensibile la delicatețe și rafinament.

Brandul explorează o paletă foarte colorată împrumutată din universul luxos; trecând de la aur, prin bronz, la argint. Fiecare dintre decoratiunile îndrăznețe sunt gândite și realizate la fel ca bijuteriile adevărate.

Stilul, designul și inovația tehnologică sunt elementele cheie ale colecției formate dintr-o varietatea de modele – de la un design sportiv la un stil patrimonial, delicat și culori care oferă ceva pentru fiecare gust.

Colecțiile sunt un amestec perfect de formă și funcție potrivită atât pentru un stilul clasic si rafinat, cat si pentru omul modern si activ. Fiecare model de rama a fost proiectat astfel încât să poată fi purtat cu usurinta si lejeritate. Toate modele de rame Le Ducat se incadreaza intr-un tipar unic.

Nano Vista sunt rame pentru copii, cu un design special pentru copii activi si dinamici. Toate colecțiile de rame de vedere NANO sunt două într-una. Cu două sisteme de fixare care să se adapteze situațiilor de zi cu zi. Bratele sunt pentru sala de clasă și sala de joacă. Ochelarii sunt confortabili, adaptabili, flexibili si rezistenti.

Flexibilitatea lor extremă ii face indestructibili fiind fabricati din materialul exclusiv și brevetat SILIFLEX. Acest material termo-reglabil unic este cu 35% mai ușor decât ramele din acetat și oferă un finisaj durabil.

Proiectate si pentru beblusi, NANO Baby asigură o mai bună centrare a pupilelor și extinde câmpul vizual. Ramele noastre sunt construite din materiale non-toxice, reducând riscul de a afecta sanatatea copiilor și bebelușilor.

NANO SolarClip. Două rame într-una devine și mai bine! De ce să alegi între o rama flexi și ochelari de soare, când poți avea ambele? NANO SolarClip este dotat cu toate caracteristicile excelente ale ramelor NANO Vista, împreună cu clema detașabilă cu lentile polarizate pentru protectie împotriva razelor UV dăunătoare. Toti ochelarii de soare folosesc o protecție solară de cea mai bună calitate.

La Nanovista principala noastră prioritate este să avem grijă de sănătatea vizuală a celor mai tineri, motiv pentru care toti ochelarii sunt realizati la cea mai bună calitate, fiind recunoscuti si apreciati de opticieni, oftalmologi si specialist de top in domeniul oftalmologic.

De asemena, la colectia NANO Vista, stilul și siguranța merg mână în mână, ramele fiind decorate cu ilustrații originale și distractive care reflectă prin simbolurile universale ale mâinii, emoțiile și expresiile oricărui copil din lume.

Slastik ochelari de citit (reading glasses)      

Singurii ochelari din lume cu conexiune magnetică în față și echipati cu o bandă flexibilă. Prin urmare, creează o potrivire perfectă a capului, ochelarii prind perfect orice mișcare. Confort maxim și confort pentru toate nevoile tale.

„Vei uita că îi porți, poți pur și simplu să faci ceea ce îți place să faci cel mai mult”.

Acest brand de ochelari a devenit unul dintre cele mai bune produse ale sectorului.

Colectia Slastik Optical prezinta ochelari magnetici super flexibili, meniti sa citeasca timp de multe ore cu confort. Sunt fabricate cu cele mai bune materiale și cea mai nouă tehnologie pentru a oferi un produs excelent.

Compania pariază pentru produse de calitate gândite pentru oameni ocupați.

Slastik Leia

Cu rama flexibila și forme ușoare. Tija sa flexibilă îi permite să se îndoaie și să își recupereze forma inițială.

Te vor surprinde! Slastik Jabba

Ochelari de citire cu tijă magnetică față și flexibilă. Disponibil în diferite culori.

             

Slastik Camden, creati pentru o vedere buna

Ochelari de citit ideali pentru a lucra în fața ecranelor, datorită lentilelor lor profesionale. Rama sa elastică va atârna de tine.

Copiii tăi merită tot ce este mai bun atunci când vine vorba de ochelari. Modele de rame ale brandului nostru TAKI KIDS pentru copii sunt proiectați pentru confort mai întâi de toate, așa că folosim materiale prietenoase cu pielea și corpuri ușoare pentru a vă menține copiii confortabili și fericiți. Culorile strălucitoare și formele moderne fac ca rama ochelarilor sa fie la in trend și confortabila.

Avand in vedere ca sunt rame concepute pentru confort și stil, puteți găsi ochelari pentru copii pe care îi vor adora.

Nu merită toată lumea să arate bine purtând o pereche de ochelari la prețuri accesibile? La Life Style Products, proiectăm ochelarii TAKI KIDS la prețuri accesibile si de calitate și ochelari pentru adolescenți cu stilul adecvat – ceva mai rar de găsit in ziua de azi.

Misiunea este clară: dă oamenilor ochelari pe care și-i pot permite, dar totuși îi face să arate intr-un stil unic si ne-am angajat să oferim un produs de calitate

Brandul Tom Miller a început de la nevoia unor ochelari de calitate, cu un design îndrăzneț, la un preț accesibil.

Ramele sunt concepute pentru consumatorul conștient și oferă o alegere durabilă.

În calitate de companie, credem în îngrijirea planetei noastre și a persoanelor implicate în realizarea produselor noastre. De aceea, ramele noastre sunt fabricate din materiale biodegradabile, cum ar fi fibrele de bumbac, și de accea solicităm producătorilor și furnizorilor noștri să respecte liniile directoare privind responsabilitatea socială corporativă, data de Pactul global al ONU.

Ne proiectăm nuanțele cu o paletă de culori și le creăm în mai multe materiale, cum ar fi acetat și metal, pentru a vă oferi o selecție largă.

Formele sunt o caracteristică definitorie pentru ochelari si oferirea unei alegeri elegante pentru fiecare formă de rama este o pasiune a noastră la Life Style Products. Catalogul nostru include opțiuni elegante si clasice pentru diferite stiluri de rame renumite, cum ar fi aviatori și o serie de alte alegeri populare.

Verificați mai multe forme de rame in catalogul nostru.

VerSport este o companie specializată în fabricarea și distribuția globală de produse optice, menită să îmbunătățească sănătatea vizuală din 1987. VerSport este o companie dinamică și flexibilă capabilă să se adapteze la schimbare. Au mai multe brevete internaționale în domeniul optoftalmologiei și al sănătății vizuale.

Pentru sporturile de contact: fotbal, baschet și sporturi cu rachete, unde, datorită diferitelor elemente ale jocului – mingi, rachete etc. – există riscul de rănire a ochilor, ochelarii de protecție sportivi VerSport devin echipamente esențiale de protecție. Omologate și aprobate de marile federații sportive, ochelarii VerSport oferă o soluție vizuală pentru fiecare sportiv.

Prin proiectarea de componente și sisteme de protecție specifice și prin utilizarea anumitor materiale de fabricație, ochelarii de protecție sportivi VerSport pot oferi nivelul de protecție necesar împotriva impacturilor în timpul practicării sportului.

VerSport au o gama larga de modele de rame si pentru copii care au o bandă completă pentru cap montată standard în dimensiunile ochilor de 46 și 49 mm. In timp ce gamele pentru adolescenți și adulți sunt disponibile în trei modele diferite de până la 56 de ochi și sunt livrate cu fețe super moi cu opțiunea de a îndepărta aceste fețe și înlocuiți-l cu o bandă completă pentru cap, în funcție de cerințe.

VerSport este conceput pentru persoanele cu probleme de vedere care practica un sport si nu numai. De ce problemele vizuale vor fi un impediment pentru practicarea sportului? VerSport propune produse care pot facilita practicarea oricărui tip de sport.

În unele cazuri, cum ar fi în fotbal, tenis sau baschet, VerSport a proiectat ochelari de vedere concepute pentru a rezista oricărui impact produs de mingi. Datorită materialelor sale de calitate, aceste modele asigură un nivel ridicat de fixare și confort în același timp.

Pentru protectia solara: există sporturi care se practică afară. În consecință, petrecem multe ore expuși razelor solare. Este important să ne îngrijim ochii de razele UV. Aceste modele sunt utile pentru practicarea sporturilor in aer liber.

Uneori, practica înotului sau a scufundărilor devine ceva complicat, deoarece nu putem purta ochelarii de prescripție medicală. VerSport a proiectat o linie completă pentru a vă face conștient de tot ce se întâmplă sub apă.

Utilizarea modelelor de rame sportive de protecție VerSport echipate cu lentile corespunzatoare ar putea preveni 90% din leziunile oculare pe care oamenii le suferă în timp ce se angajează în activități sportive.

Victoria’s Secret, este cel mai mare comerciant cu amănuntul specializat în lenjerie și produse de înfrumusețare cu parfumuri, îngrijire corporală, supermodele celebre și spectacole de pistă de renume mondial. Renumită pentru colecțiile sale de lenjerie iconică, inclusiv lenjerie Body by Victoria ™, Very Sexy ™, Dream Angels ™, Bombshell ™ și Cotton, marca are, de asemenea, parfumuri semnate, colecții de îngrijire a corpului și linia sa atletică Victoria Sport.

L Brands s-a asociat exclusiv cu Marcolin Group pentru a debuta cu prima colecție de ochelari marca Victoria’s Secret PINK la prezentarea de modă Victoria’s Secret 2018. Supermodelele au purtat ochelari de soare marca Marcolin Group pe podium. Stilurile Victoria’s Secret PINK sunt concepute pentru a fi tinere și distractive, create cu gândul la fetele de vârstă universitară cu spirit liber. Colecția prezintă rame cu ochi de pisică cu profiluri prelungite, includ desigur stiluri supradimensionate care nu se demodează niciodată, dar are și rame de ochelari moderni și urbani care scot în evidență misticul feminin și contemporan, care, împreună, prezintă un amestec continuu de modă-mereu la modă și sport-chic. Toti ochelarii din colecții sunt susținuți de un amestec de materiale de rame de înaltă calitate, înfrumusețând fiecare rama de ochelari cu o diversitate de nuanțe metalice elegante, acetat colorat și roz.

Aceste rame sunt imediat recunoscute prin prezența logo-ului prezentat în tratamente și finisaje speciale. În plus, modelul iconic cu buline Victoria’s Secret PINK este reinterpretat cu o abordare nouă și contemporană.

Noua colecție de ochelari Victoria’s Secret celebrează feminitatea cu forme la modă care transmit o atracție sexy și clasică, pentru femeile tinere pline de farmec și încrezătoare în sine.

Colecția include si ochelari de soare cu forme atrăgătoare de ochi de pisică, modele geometrice la modă, noi modele cu rame clasice și stiluri supradimensionate cu un spectru roșu, remarcandu-se prin siluetele lor feminine și contemporane.

Stilurile sunt realizate dintr-un amestec fin de materiale – metal elegant și acetat colorat – însuflețite de nuanțe roz, pentru un rezultat proaspăt și contemporan care reflectă codurile distinctive ale Victoria’s Secret; toate profilurile și logo-urile metalice sunt prezentate în culoarea aurie semnată, care amintește identitatea mărcii.

Decorațiunile iconice, precum modelul clasic cu dungi roz, steaua aurie distinctivă și efectele de pe brate roz sunt laitmotivul colecțiilor mărcii, evocând tânărul, plin de farmec și seducător univers al Victoria’s Secret.

Ochelarii Victoria’s Secret sunt o nouă colecție care combină o sărbătoare a feminității cu forme de ochelari la modă. Efectul acestei combinații creează o atracție sexy și elegantă, concepută pentru femeile tinere pline de farmec și încrezătoare în sine.